Als je op stedentrip bent ga je vrijwel altijd licht bepakt op reis, je zorgt ervoor dat je niet teveel meeneemt. Maar een van de essentiële dingen zijn Ray-ban zonnebrillen. Deze Ray-ban zonnebrillen kun je meenemen op het strand, tijdens het winkelen of wanneer je ‘s avonds op stap gaat.

Een multifunctionele bril

Wanneer je op vakantie gaat wil je het liefst één Ray-ban zonnebrillen meenemen zodat je deze de hele tijd bij je kunt houden. Zonnebrillen van goede kwaliteit zullen een goede UV bescherming bieden aan je ogen waardoor je beter het zonlicht kunt verdragen. Niet alleen zijn ogen super gevoelig en kunnen snel beschadigen, ook kunnen je ogen makkelijk bacteriën en andere vervelende problemen krijgen wanneer je ze niet goed beschermt. Een goede zonnebril is essentieel om je ogen goed te kunnen beschermen. Vooral op jonge leeftijd loop je meer risico op beschadiging van je ogen door UV licht. Niet alleen in de zomer, of op vakantie maar ook wanneer je bijvoorbeeld op ski vakantie bent of wanneer het heeft gesneeuwd in Nederland. Het licht reflecteert op de sneeuw je ogen in wat erg fel kan zijn. En Ray-ban zonnebrillen zijn een goede maar vooral ook stijlvolle manier om je ogen te beschermen tegen felle lichten zoals deze.

Voor ieder type gezicht

Er zijn allerlei soorten Ray-ban zonnebrillen, voor ieder type gezicht is er een bijpassende bril. Wanneer je een gezicht hebt met meer hoekige vormen kies je al gauw sneller voor een bril die deze uit balanceert, zoals een ronde bril. Maar als je deze vormen meer laten opvallen is een hoekige bril met een rechthoekig montuur waarschijnlijk beter. Wanneer je een rond gezicht hebt kun je ook voor een hoekige bril kiezen om de ronde vormen meer te camoufleren als je dat zou willen. Maar ook een cat-eye bril kan een mooi effect hebben bij de meeste mensen. Ray-ban zonnebrillen zijn er niet alleen in allerlei vormen, maar er zijn ook genoeg kleuren zoals volledig zwart met helemaal geblindeerde glazen. Ook goud of zilver is een optie wanneer je voor een iets luxueuzere stijl wilt gaan, of een bril met gekleurde glazen kan ook altijd leuk zijn om mee af te wisselen.